R/Empty4 indicator

Place your new trading idea here to see if someone can automate it.

R/Empty4 indicator

Postby Hercules » Fri Jan 22, 2016 12:00 pm

This line is misspelled R = Rinit. It should be R = RInit. Probably this worked on an older mt4R inculde file but NOT now.

Code: [Select all]
 Please Login or Register to see this content
<
Hercules
 
Posts: 11
Joined: Wed Apr 15, 2015 11:11 pm

R/Empty4 indicator

Postby dokopy » Fri Jan 22, 2016 12:36 pm

Nepojmenovaný 1.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
dokopy
 
Posts: 35
Joined: Thu Mar 19, 2015 7:22 am

R/Empty4 indicator

Postby Hercules » Fri Jan 22, 2016 1:11 pm

If you read the error, it say it doesn't find the mt4R.mqh file. You have to install it in the specified folder according to the error message.
Hercules
 
Posts: 11
Joined: Wed Apr 15, 2015 11:11 pm

R/Empty4 indicator

Postby dokopy » Fri Jan 22, 2016 2:02 pm

Hercules » Fri Jan 22, 2016 1:11 pm wrote:If you read the error, it say it doesn't find the mt4R.mql file. You have to install it in the specified folder according to the error message.


Please attach corrected indicator.
dokopy
 
Posts: 35
Joined: Thu Mar 19, 2015 7:22 am

R/Empty4 indicator

Postby Hercules » Fri Jan 22, 2016 3:29 pm

You need the mt4R.mqh file in the MQL4/Include folder. You fixed the source file and it won't help if I upload it because that IS NOT THE ERROR.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Hercules
 
Posts: 11
Joined: Wed Apr 15, 2015 11:11 pm

R/Empty4 indicator

Postby dokopy » Fri Jan 22, 2016 6:42 pm

Thank you! :good:
dokopy
 
Posts: 35
Joined: Thu Mar 19, 2015 7:22 am

R/Empty4 indicator

Postby milanese » Tue Jan 26, 2016 1:46 pm

stijn » Tue Jan 26, 2016 11:59 am wrote:Hey guys,
I am new on this forum but have been experimenting with the R interop. I am an R programmer.

My Empty4 is from FXCM, but the script won't work. It says:

2016.01.26 12:34:01.790 'GradientVolatility0' is not script and cannot be executed

The error disappears when I delete the properties at the top:

//#property indicator_color2 Black
//#property indicator_minimum -1
//#property indicator_maximum 1
//#property indicator_separate_window

Then it doesn't work functionally anymore of course.

It seems like, only string properties work. How do you advise please?

this is an indicator, you must place it in your indicators folder....

Cheers :)

Tommaso
Global Prime is the official SHF broker :yahoo:
Searching for Servers and Workstations with individual configuration?
Just PM
:smile: Click here to go to the BoardKnowledgeBase
NOTE: Cookies and JavaScript are required for the using the board, with full functionality
User avatar
milanese
 
Posts: 3364
Joined: Wed Jan 09, 2013 9:02 am
Location: btr rdx, r8 +

Re: R/Empty4 indicator

Postby jrodriguez97 » Thu Jun 09, 2016 3:35 am

6y588 » Fri May 24, 2013 8:17 am wrote:
Follow steps in post #3 above. If that has been done, and it still does not work.

Then, change the "Rinit" to "RInit".


Hi,
I have the same error, and I have changed Rinit to RInit. It works, but know
'matrix' - invalid array access mt4R.mqh 334 27

thanks for your help
jrodriguez97
 
Posts: 1
Joined: Thu Jun 09, 2016 1:53 am

Previous

Return to Ideas for Possible Automation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest