The Hidden Pending EA

MPTM's new home

The Hidden Pending EA

Postby milanese » Mon Dec 07, 2020 12:23 pm

neorage30 » Fri Nov 20, 2020 3:49 am wrote:I just want to thank Tomasso and members of SHF for contributing so much useful stuffs and letting you guys know that I will use it, learn from it & edit it to my need.

Although it may sound common and everyone were taught to do it, but my belief require me to ask/let the owner know that I'm using their stuff. So, here I am.

you are very welcome!

Cheers :)

Tommaso
User avatar
milanese
 
Posts: 3320
Joined: Wed Jan 09, 2013 9:02 am
Location: btr rdx, r8 +

The Hidden Pending EA

Postby forexgeeker » Wed Apr 28, 2021 10:20 am

Hi guys, I have a question. :smile:

Screenshot_1.png


I'm using this EA for stacking order. From my understanding, the "movePendingBuyDownIfPriceMovesDown" and "movePendingSellUpIfPriceMovesUp" only works if there's not yet first order filled, am i right?

Because i notice that even if i set, "movePendingBuyDownIfPriceMovesDown= true", after the first order has been filled the next buystop order won't move down if the price move down.

Is there any way to make the buystop order to also move down if price goes down even after the first fill?

I'm bad at explaining things, so this is what i'm trying to achieve;

Screenshot_3.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
forexgeeker
 
Posts: 77
Joined: Fri Oct 18, 2013 7:52 am
Location: Bandar Ramai-Ramai Sandakan, Sabah

The Hidden Pending EA

Postby lemur6666 » Wed Apr 28, 2021 2:01 pm

You got it right,
If you have any order opened than procedure will not reach CreateBuyLine - condition for Count Orders is in line 4 (line 1502 in the code):

Code: [Select all]
 Please Login or Register to see this content
<
lemur6666
 
Posts: 69
Joined: Mon Nov 27, 2017 8:29 am

The Hidden Pending EA

Postby forexgeeker » Thu Apr 29, 2021 7:52 am

lemur6666 » Wed Apr 28, 2021 10:01 am wrote:You got it right,
If you have any order opened than procedure will not reach CreateBuyLine - condition for Count Orders is in line 4 (line 1502 in the code):

}[/code]



Hi, thank you for your guide. I tried to 'modify' the code but it just didn't work. :arrrg:

Not really 'modify' to be honest. All i did was just deleting and removing the code. I have no idea what to add in. :mrgreen:

Code: [Select all]
 Please Login or Register to see this content
<


If i remove this line, after the first order is filled, the next pending order will continuosly trailing the price if it move against and it won't stop trailing until it return back to it's original position.


Code: [Select all]
 Please Login or Register to see this content
<


Then if i remove this entire command line, the order is still triggered but won't jump like i need it to.

hhmmm...definitely need to add some code. Any idea?
User avatar
forexgeeker
 
Posts: 77
Joined: Fri Oct 18, 2013 7:52 am
Location: Bandar Ramai-Ramai Sandakan, Sabah

The Hidden Pending EA

Postby yangmulia » Mon Nov 01, 2021 4:01 pm

hello, is this thread still alive?
yangmulia
 
Posts: 1
Joined: Mon Nov 01, 2021 3:58 pm

The Hidden Pending EA

Postby thepcyber » Wed May 25, 2022 5:20 pm

Thank you
thepcyber
 
Posts: 1
Joined: Wed May 25, 2022 5:17 pm

Previous

Return to Utilities Indicators and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron