HGI

Includes an archive of all previous Bob stuff

HGI

Postby josch » Fri Feb 14, 2020 2:17 pm

Good morning,

refreshing Empty4 most recent build 1260 (indicators, experts and so on) to update and delete oldies, I was recognizing an error always I start Empty4 in Terminal/Experts: "cannot load C:\......\Libraries\hgi_lib.ex4". This directory doesn't contain the mentioned lib.ex4.

Just read, that old versions of HGI have to be deleted before updating. Nonetheless the hgi_lib isn't needed to run the normal indi, I don't find anything, which may cause to start the lib. Any idea/help very appreciated.

Regards & good luck
josch
... trading is war - life is simple ...
Daily EUR/USD Range https://twitter.com/traderjjs
User avatar
josch
 
Posts: 67
Joined: Tue Dec 06, 2011 4:55 pm

HGI

Postby medranoangel » Thu Mar 19, 2020 7:33 pm

romeolima48 » Fri Nov 15, 2019 9:00 am wrote:
milanese » Mon Jul 22, 2019 2:27 pm wrote:I have updated the HGI files with a new expiry date, please note, for a flawless use of the patched versions, you need prior to installing them on your computer delete the older versions.

Files are attached to the first post, as always.

Enjoy!

Tommaso



Thank you, for your amazing job!!! :hi:



Hi, i cant find de new version of hgi, can you help me ?

Thanks.
medranoangel
 
Posts: 1
Joined: Thu Mar 19, 2020 6:43 pm

HGI

Postby tonyharmony » Thu Mar 19, 2020 9:02 pm

medranoangel » Fri Mar 20, 2020 5:33 am wrote:
romeolima48 » Fri Nov 15, 2019 9:00 am wrote:
milanese » Mon Jul 22, 2019 2:27 pm wrote:I have updated the HGI files with a new expiry date, please note, for a flawless use of the patched versions, you need prior to installing them on your computer delete the older versions.

Files are attached to the first post, as always.

Enjoy!

Tommaso



Thank you, for your amazing job!!! :hi:



Hi, i cant find de new version of hgi, can you help me ?

Thanks.



Everything you need is on page 1 of this thread
:xm:
One can't learn from one's success, but one can learn an enormous amount from one's failures! Determination to succeed is the only goal....
User avatar
tonyharmony
 
Posts: 147
Joined: Sat Dec 20, 2014 10:54 pm
Location: Ipswich, Queensland Australia

HGI

Postby SteveHopwood » Thu Mar 19, 2020 9:08 pm

medranoangel » Thu Mar 19, 2020 7:33 pm wrote:
romeolima48 » Fri Nov 15, 2019 9:00 am wrote:
milanese » Mon Jul 22, 2019 2:27 pm wrote:I have updated the HGI files with a new expiry date, please note, for a flawless use of the patched versions, you need prior to installing them on your computer delete the older versions.

Files are attached to the first post, as always.

Enjoy!

Tommaso



Thank you, for your amazing job!!! :hi:



Hi, i cant find de new version of hgi, can you help me ?

Thanks.

I am not entirely sure which bit of, "Files are attached to the first post, as always." has escaped your understanding.

I allowed one of your idiotic posts to go through earlier, but disallowed two more.

Read my Welcome message with care - especially the second paragraph. Continue as you have started here and your time will be short.
Read the effing manual, ok?

Global Prime is the official SHF broker. Click here to sign up for a live account with Global Prime and join the several thousand SHF members who wisely choose GP as their broker of choice.

I still suffer from OCCD. Good thing, really.

Anyone here feeling generous? My paypal account is always in the market for a tiny donation. [email protected] is the account.

To see The Weekly Roundup of stuff you guys might have missed Click here

My special thanks to Tommaso (milanese) for all the incredible work he does here.
User avatar
SteveHopwood
 
Posts: 9148
Joined: Tue Nov 15, 2011 8:43 am
Location: Misterton - an insignificant village in England. Very pleasant to live in.

HGI

Postby cmeade2 » Mon Mar 30, 2020 1:32 pm

I am using Empty4 on Oanda because I am in the US (can't use Global Prime). The problem with Oanda is that their time is GMT -5. Does this cause a problem with the D1 indicators in HGI?

Thanks

cmeade2
cmeade2
 
Posts: 460
Joined: Thu May 24, 2012 12:51 pm
Location: Washington DC

HGI

Postby forexkam » Tue Apr 14, 2020 6:36 am

thanks for the best indicator.
forexkam
 
Posts: 1
Joined: Sat May 21, 2016 5:03 pm

HGI

Postby SteveHopwood » Thu Apr 16, 2020 1:01 am

cmeade2 » Mon Mar 30, 2020 1:32 pm wrote:I am using Empty4 on Oanda because I am in the US (can't use Global Prime). The problem with Oanda is that their time is GMT -5. Does this cause a problem with the D1 indicators in HGI?

Thanks

cmeade2

I am attempting to reply here in the absence of anyone brighter than me.

My best guess this: any criminal who has their time as GGMT - 5 is taking the piss. And doing their best to take you for a ride to somewhere where you no longer have any money.

So look into ditto Jonah @ Ditto - Empty4 to Oanda Trade Copier - As Low as 0.00001

All so-called 'brokers' should align their daily/weekly open times with Sydney. You can cheerfully regard any who does not do so as "criminals" because that is their intent i.e. separate you from your cash at the earliest possible opportunity.

So, open a demo account with GP and use ditto to copy the trades to the criminal of your choice. Just open a demo account at Jemook @ Introducing Global Prime Forex Brokerage and move onfrom there.


:xm: :rocket:
Read the effing manual, ok?

Global Prime is the official SHF broker. Click here to sign up for a live account with Global Prime and join the several thousand SHF members who wisely choose GP as their broker of choice.

I still suffer from OCCD. Good thing, really.

Anyone here feeling generous? My paypal account is always in the market for a tiny donation. [email protected] is the account.

To see The Weekly Roundup of stuff you guys might have missed Click here

My special thanks to Tommaso (milanese) for all the incredible work he does here.
User avatar
SteveHopwood
 
Posts: 9148
Joined: Tue Nov 15, 2011 8:43 am
Location: Misterton - an insignificant village in England. Very pleasant to live in.

HGI

Postby snip » Mon May 25, 2020 3:01 pm

Hi Tommaso

Is there any chance of getting HGI_v16.06.ex4 with all the elerts set to false. I am using this indicator in an EA with iCustom() and when I get the wavyTrend and wavyRange indicator buffers I get elerts popping up. I could of course put all the presets in the iCustom() call, but I would have to put in 18 extra parameters and they could change on further releases.

Sorry to be a pain..

Cheers Pete
snip
 
Posts: 5
Joined: Sat Feb 04, 2012 11:16 am

HGI

Postby milanese » Mon May 25, 2020 5:43 pm

snip » Mon May 25, 2020 3:01 pm wrote:Hi Tommaso

Is there any chance of getting HGI_v16.06.ex4 with all the elerts set to false. I am using this indicator in an EA with iCustom() and when I get the wavyTrend and wavyRange indicator buffers I get elerts popping up. I could of course put all the presets in the iCustom() call, but I would have to put in 18 extra parameters and they could change on further releases.

Sorry to be a pain..

Cheers Pete

Hi Pete,

attached you will find your version

HGI_v16.09noAlert.ex4


Best wishes

Tommaso
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
milanese
 
Posts: 3375
Joined: Wed Jan 09, 2013 9:02 am
Location: btr rdx, r8 +

HGI

Postby snip » Mon May 25, 2020 5:51 pm

Thank you so much Tommaso.

I cannot test it now but, I will be trying it tomorrow.. Once again I am much oblieged.

Cheers Pete
snip
 
Posts: 5
Joined: Sat Feb 04, 2012 11:16 am

PreviousNext

Return to Nanningbob's Holy Grail Indicator forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest